AntiStalker

AntiStalker - Motverkar stalking

Information - Community - Mötesplats - Forum

 

Anti stalking

Stalkning eller bara ofredande?

Forum > Stalking-fall > Egna upplevelser av stalking > Stalkning eller bara ofredande?

Skriv ut

Visar inlägg 1 - 1 av 1.

< [1]  >
Skrivet av pawni 16 maj 2015 22:49
Skriv ut Direktlänk
Ingen bild

pawni

(Medlem)

För tre år sedan träffade jag en kille via internet. Vi träffades i ca 4 månader, tills jag sa att jag inte var intresserad längre. (Jag var då 16 år gammal, han 19). När jag sa detta fick jag ett bred på 6 sidor om hur mycket han älskade mig, ville gifta sig med mig osv osv.

Ett halvår senare sa jag upp kontakten med honom (strax över två år sedan nu). Jag ville inte ha något med honom att göra, eftersom jag märkte att han hade konstiga personlighetsdrag. (Pratade om sig själv som om han vore kung, kunde inte visa empati osv).

När jag sa upp kontakten med honom var hans syster (hon var då 38 år) väldigt otrevlig mot mig och jag polisanmälde henne. Det lades dock ner. Han mejlade mig några gånger och försökte få kontakt med mig, bland annat genom att påstå att jag hade ringt honom (jag hade/har inte ens hans nummer längre). Många mejl handlade just om att försöka få mig att svara. 2015-04 märkte jag att många försökte få tag på mig via facebook, främlingar från alla möjliga länder. De hade sett mitt namn och nakenbilder på mig på nätet, och skickade länk på alla sidor. När jag såg bilderna (som var smygfotade sen han och jag träffades 2012) så polisanmälde jag honom för barnpornografi.

Jag har verkligen ingen energi, han håller på två år efter att jag har sagt upp kontakten med honom!? Genom hans Ask.fm ser jag att han har fått frågan "Vem hatar du mest av allt i hela världen?" och där har han svarat mitt namn. Jag vet inte mer vad jag kan göra, jag är nu 18 snart 19 år gammal och jag orkar inte ta mer skit av honom; hur lång tid tar det innan han ger upp? Räknas det som stalkning? Hur mycket behöver man innan polisen ger honom besöksförbud och liknande? (Ska bland annat byta nummer, efternamn och bostad snart).

Hjälp, jag är knappt 19 år gammal och redan helt sliten av allt hans skit.. :/
 

< [1]  >